Yin Yoga

Faalangst, Yin Yoga
Groepsaanbod Yin Yogales

Binnen elke yogasessie is er aandacht voor ademhaling, de yogabeoefening (yin yoga gecombineerd met zachte hatha flows) en een meditatie of relaxatiemoment. De klemtoon van de yogabeoefening ligt op de yin yoga, waarbij we inwerken op het diepere bindweefsel (fascia) en de gewrichten en zo herstellend werken naar specifieke targetgebieden toe. Houdingen worden soms 3 tot 5 minuten aangehouden om zo de doelgebieden te bereiken. Het is echter ook een verstillende en rustgevende yogavorm.

Ook lichte hatha yoga en stretches kunnen aan bod komen waarbij we eerder op de spieren werken en iets actiever of krachtiger yoga beoefenen. Naast deze yogavormen kan er ook restoratieve yoga worden aangeboden. Restoratieve yoga heeft als bedoeling te vertragen en verstillen om te komen tot ontspanning en diepe innerlijke rust.


Voor wie?
De lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. Houdingen worden aangepast naar jouw lichaam toe, naar eventuele klachten toe.


Praktisch

  • Yin Yogales door yogadocente Sandy De Cuyper
  • Yogamat en ander yogamateriaal wordt door Sandy voorzien. Zelf meebrengen: kussen, dekentje en ev. extra paar sokken
  • Maximum 8 deelnemer
  • Kostprijs: 60 euro voor een 5-beurtenkaart (6 maand geldig) of 13 euro voor een losse les. Je verliest geen beurt als je bv. een week niet komt
  • Betaling: betaling gebeurt bij Sandy ofwel cash ofwel via Payconiq

Data
Data najaar 2023, telkens van 9:00 – 10:15u:

  • Vrijdagen: 8, 15, 29 september – 6, 13, 27 oktober – 10, 17 november – 1, 15, 22 december

Inschrijven of vragen
via inschrijvingsformulier onderaan deze pagina of rechtstreeks naar Sandy 0478 38 48 04 of sandy@hetgroeihuis.be

Locatie
Het Groeihuis, Malecote 19 te Adegem. Zijstraat van N9, tussen Eeklo en Maldegem.

Annulering
Indien je een vaste plaats hebt in de groep, wordt gevraagd om tijdig te verwittigen indien je niet kan aanwezig zijn, graag 24u op voorhand. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt een beurt aangerekend. Plots ziek worden of onverwachte omstandigheden zijn natuurlijk wel een uitzondering en hiervoor wordt geen beurt aangerekend.
Indien er te weinig deelnemers zouden zijn op een specifiek ingeplande lesdag (<3 deelnemers), wordt de les geannuleerd door de lesgever.