Aanmeldingen

Wil je graag bellen voor informatie of voor een afspraak? Dat kan naar Heidi (0478/90.01.33).Dit kan ook via het formulier op onze contactpagina of via email kan dit ook: info@hetgroeihuis.be

Intake

Dit is de verkennende fase. Bij aanvang van de therapie of coaching wordt er een intakegesprek gevoerd om samen helder te krijgen wat de hulpvraag is. Daarna wordt een therapie of coaching traject vooropgesteld.
Wanneer er een vraag is naar therapie bij kinderen en jongeren (< 16jr) gaat het intakegesprek alleen met de aanmeldende ouder(s) of zorgfiguren door.
Voor de trainingen wordt gevraagd om minstens 3 dagen vooraf een aanmeldingsformulier in te vullen.

Tarieven

  • Individuele sessie: € 65/uur
  • Individuele coach sessie: € 60/uur
  • Koppeltherapie, oudergesprek, gezinstherapie: € 98/1,5u
  • Familie opstellingen: € 98/1,5u
  • Opmaken van verslag: € 20
  • Extern overleg (regio Maldegem/Eeklo): €65 + km vergoeding
  • Voor tarieven van ons overige aanbod: zie relevante webpagina’


Annuleringsvoorwaarden

Een afspraak kan tot 24u op voorhand kosteloos geannuleerd worden, dit via sms naar de gsm nummer van de therapeut of coach waarbij jij of je familielid in begeleiding bij is. Op die manier kan het tijdslot voor jouw afspraak nog aan iemand anders doorgegeven worden.
Verwittig je minder dan 24u op voorhand of helemaal niet, dan wordt het consult voor de helft aangerekend. Het tijdslot voor jouw afspraak nog aan iemand anders doorgeven is immers niet meer mogelijk.

Bij overmacht (ziekte of ongeval) kan, mits het voorleggen van een bewijs, de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Privacy

Ons principe is dat we uw gegevens enkel gebruiken voor de interne werking van het Groeihuis. Uw gegevens zullen nooit doorgegeven of -verkocht worden aan derden zonder uw expliciete voorafgaande toestemming. Via de webformulieren en bij intake kunt u er voor kiezen om al dan niet via email op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten in het Groeihuis. We hanteren hiervoor het ‘opt-out’ principe maar u kunt daar op elk moment voor uitschrijven via een eenvoudige email naar heidi@hetgroeihuis.be. Voor meer details, zie onze privacy verklaring.