Contextueel/systemisch werken met DUPLO®-poppen

Faalangst, Contextueel/systemisch werken met DUPLO®poppen
In deze krachtige intensieve training deel ik meer dan 20 jaar ervaring met het werken met DUPLO®-poppen met cliënten vanuit een contextueel/systemisch kader.

Beeldend werken is een grote meerwaarde in je werk als therapeut/hulpverlener. Jouw cliënten krijgen op een andere manier inzicht in hun thema’s en houden de regie in handen.

Zo brengen ze zelf hun transformatie verder op gang. Het onderbewuste wordt aangesproken waardoor er mooie en helende veranderingen mogelijk zijn.

Ik neem jullie mee in het materiaalgebruik. We leren hoe je samen met je cliënt een beeld creëert en in beweging brengt aan de hand van vragen. De basishouding komt aan bod, theorie rond contextuele begrippen en systemische wetmatigheden die omgezet wordt in beeldtaal.

Zo maken we ruimte voor het gebruik van poppen bij innerlijke kind thema’s, rouwprocessen, parentificatie, loyaliteiten, meerzijdige partijdigheid, … Ook het gebruik van poppen in intervisies komt aan bod.

We gaan aan de slag met aangebracht materiaal en eigen oefenmateriaal. Er wordt verwacht dat je tussen de lesdagen oefent en eigen casussen inbrengt. Verschillende mogelijkheden worden getoond en geoefend.

 

Faalangst, Contextueel/systemisch werken met DUPLO®poppen

Deze training richt zich tot hulpverleners/therapeuten die werken met jongeren, volwassenen en/of koppels, voeling hebben met systemisch/contextueel werk en casussen kunnen inbrengen.

Data: vrijdagen 3 mei, 24 mei en 7 juni 2024 telkens van 10u tot 16u, in Het Groeihuis te Maldegem (Adegem)

Aantal deelnemers: de training gaat door vanaf 6 deelnemers en er is plaats voor maximum 12 deelnemers.

Begeleiding: Petra Danneels, contextueel therapeut, live the connection coach en trainer contextueel/systemisch werken met DUPLO®-poppen

Materiaal: we werken met DUPLO®/PLAYMOBIL®-poppen en eventueel set gevoelspoppen/schijven. Er is oefenmateriaal voorzien, eigen materiaal is ook heel welkom.

Heb je nog vragen aarzel niet me te contacteren: 0477 65 61 89 of petra.danneels@gmail.com

Wil je zeker zijn van je plaatsje, schrijf je dan in via deze link: klik hier

Je inschrijving is definitief als je het bedrag van € 410 hebt overgeschreven op rekeningnummer: BE02 9731 1618 7240 met de mededeling: training werken met DUPLO®-poppen voorjaar 2024 + naam

 

DUPLO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

PLAYMOBIL® is een handelsmerk van geobra Brandstätter Stiftung. Deze website is geen eigendom van en wordt niet geëxploiteerd, ondersteund of erkend door Geobra Brandstätter Stiftung Co.KG. Geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. heeft voor deze website geen toestemming gegeven en ook niet voor de daarin vervatte informatie en links en neemt daarvoor geen verantwoordelijkheid op zich; verleent geen uitdrukkelijke of bedekte garantie voor de informatie en links op deze website of andere, hiermee door links verbonden websites; en is niet gebonden door verklaringen die op deze website gedaan worden.