Groeikampje : GROEI-atelier

Faalangst, Groeikampjes
Wat?

Tijdens het GROEI-atelier werken we samen aan groeien van binnenuit en aan het ontdekken van je eigen talenten.

Spelenderwijs en op een creatieve manier reiken we je tools aan om te leren omgaan met wat je voelt en om innerlijk krachtiger te worden.

We gaan creatief aan de slag, zetten we al onze zintuigen op scherp en gaan voluit voor spel, beweging, ontspanning en fantasie! Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en er wordt afgestemd op de individuele noden die zich op dat moment voordoen.

 

We gaan voor natuurbeleving en verweven daar allerhande spelletjes in, zoals kleien en schilderen, verbindende samenwerkingsopdrachten, oefeningen om eigen grenzen te voelen en aan te geven, vertellen we verhalen, doen we ontspannende oefeningen,… Er is geen verwachting dat iets goed of mooi moet zijn, want het gaat over het proces, niet het resultaat. De groepjes zijn bewust klein gehouden om zo een open en veilig klimaat tussen de kinderen te kunnen creëren. Per groep: max. 7 kinderen, 2 groepen.

Wie?
Voor kinderen geboren in het jaar 2011, 2010 of 2009.

Praktisch

Er zijn momenteel geen groeikampjes gepland

Organisatie en locatie: Het Groeihuis – Malecote 19 – 9991 Adegem.
Inschrijven GROEI-atelier
Met het invullen van dit formulier reserveert u een plaatsje voor uw kind in het gekozen GROEI-atelier. De inschrijving is pas definitief na betaling. Wij bezorgen u na verzending van dit formulier betalingsinstructies. Indien u meerdere kinderen wenst in te schrijven vult u dit formulier voor ieder kind apart in.
Faalangst, Groeikampjes
Bijdrage

€ 155,- voor de drie dagen. Materiaal, drank en tussendoortjes zijn inbegrepen. Lunchpakket + drinkbus zelf mee te brengen. Graag speelkledij aantrekken die vuil mag worden!

Annulatie?

Binnen de twee weken wordt 100% en binnen de 48 uur wordt er 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.