Groeikampje : GROEI-atelier

Faalangst, Groeikampjes
Wat?
Tijdens het GROEI-atelier werken we samen aan groeien van binnenuit en aan het ontdekken van je eigen talenten.
 
Spelenderwijs en op een creatieve manier reiken we je tools aan om te leren omgaan met wat je voelt en om innerlijk krachtiger te worden.
 
We gaan creatief aan de slag, zetten we al onze zintuigen op scherp en gaan voluit voor spel, beweging, ontspanning en fantasie! Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt afgestemd op de individuele noden die zich op dat moment voordoen.
 
We gaan voornamelijk voor natuurbeleving en verweven daar allerhande spelletjes in, zoals kleien, verbindende samenwerkingsopdrachten, oefeningen om eigen grenzen te voelen en aan te geven, creëren we iets lekkers, vertellen we verhalen, doen we ontspannende oefeningen, maar gebruiken we ook voluit onze fantasie!
 
Er is geen verwachting dat iets goed of mooi moet zijn, want het gaat over het proces, niet het resultaat.
De groepjes zijn bewust klein gehouden om zo een open en veilig klimaat tussen de kinderen te kunnen creëren. Per groep: max. 12 kinderen

Praktisch
De kampjes zijn telkens drie dagen, van 9u tot 16u. Betaalde voor- en na-opvang is mogelijk, contacteer ons voor de mogelijkheden. Locatie: Het Groeihuis – Malecote 19 – 9991 Adegem.
Inschrijven
Met het invullen van dit formulier reserveert u een plaatsje voor uw kind in het gekozen GROEI-atelier. De inschrijving is pas definitief na betaling. Wij bezorgen u na verzending van dit formulier betalingsinstructies. Indien u meerdere kinderen wenst in te schrijven vult u dit formulier voor ieder kind apart in. Korting voor broers of zussen wordt in de betalingsinstructies verrekend.
Faalangst, Groeikampjes
Bijdrage
€ 135,- voor de drie dagen. Verzekering, materiaal, drank en tussendoortjes zijn inbegrepen. Lunchpakket + drinkbus zelf mee te brengen.
Het 2e, 3e en 4e kind uit hetzelfde gezin krijgt 10% korting op het inschrijvingsgeld.
 
Annulatie?
Binnen de twee weken wordt 100% en binnen de 48 uur wordt er 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.
 
Begeleiders
Heidi: kampje juli (1 groep)
Heidi en Babette: kampje augustus (2 groepen)