Covid-19 update

18-5-20  Heropstart Het Groeihuis 

Beste cliënten,
 

Na een periode van lockdown zetten we onze werking op een zo goed mogelijke manier verder. Dat kan terug meer face-to-face en met voorkeur in openlucht, maar ook in Het Groeihuis zelf, is dit terug mogelijk. Zowel sessies met kinderen, jongeren als volwassenen kunnen ook in buitenlucht plaatsvinden. Contacteer ons voor meer informatie i.v.m. onze werkwijze.
In Het Groeihuis hanteren we de volgende veiligheidsmaatregelen, dit voor uw en onze veiligheid:

  • Kom op het afgesproken uur. De wachtkamer kan niet gebruikt worden. Wachten kan buiten of in uw wagen.
  • De deur zal openstaan. Gelieve geen deurklinken aan te raken. Graag bij het binnenkomen de handen ontsmetten met ontsmettingsalcohol die we hiervoor ter beschikking stellen.
  • We voorzien voldoende tijd tussen sessies om contact tussen cliënten te vermijden, verluchten onze lokalen en ontsmetten ons gebruikt
    materiaal. Niet elk spelmateriaal zal kunnen gebruikt worden, omwille van moeilijk te ontsmetten nadien (bijv. pluche knuffels, plasticine, zandzakjes,…)
  • Zoals de overheid het verwacht adviseren we het gebruik van een mondmasker of sjaal als de afstand van 1,50 m niet behouden kan worden (bvb bij het binnenkomen in de praktijk, bij het kruisen van elkaar, …).  Tijdens de gesprekken kunnen we voldoende afstand behouden en is een mondmasker niet nodig.
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet, gelieve hiermee rekening te houden vooraleer u langskomt.
, Covid-19 update
Belangrijk: Iedereen die verkouden is of ziektesymptomen vertoont, vragen we om thuis te blijven! De afspraak kan dan niet doorgaan, gelieve ons te verwittigen.
 
Vriendelijke groet,
 
Heidi